De winkel

Tazzels is te vinden in het centrum van Alphen aan den Rijn. In de Pieter Doelmanstraat (tegenover Cool Cat). Elke dag worden de cupcakes versgebakken en er zijn twee barretjes aan het raam om ook even te zitten voor een kop koffie of thee met een cakeje. Zowel de koffie of thee en de cupcakes kunnen ook meegenomen worden. De cupcakes worden met uiterste zorg bereid maar ook de koffie is niet de eerste de beste. Deze Moccarabia koffie word geleverd door Smooth Coffee.

Een originele, op maat gemaakte taart of cupcakes maakt van elke gelegenheid iets bijzonders. Bij Tazzels kun je alles vinden zoals biscuitmix, mix voor botercrème en marsepein om zelf een grappige, schattige of indrukwekkende taart te maken, maar je kunt er ook één laten maken, dit gaat niet via de webshop, maar altijd via persoonlijk contact.

Naast lekkers zijn er ook nog andere leuke dingen te koop bij Tazzels, zoals theekoppen en theepotten, bijzondere thee van Tafelgut(in smaken zoals bijvoorbeeld marsepein met marshmallow, brownie met kokos of appel-kaneel met walnoot), prachtige taartscheppen en natuurlijk kadobonnen.